Recept

Vepřové ražniči v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20876

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 326kJ
4% Sacharidy 15 g
97% Tuky 73 g
13% Sodík 252 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové ražniči v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.

2

V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.

3

Ražniči podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept