Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20901

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
0,3 kávová lžička Pepř bílý
50 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1,5 dl Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 731kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 393 mg
15% Bílkoviny 9 g

Avgholemono postup přípravy receptu:

1

Rýži dobře promyjeme a přidáme ji do vroucího drůbežího vývaru. Teplotu vařiče zmírníme a rýži vaříme pozvolna 15-20 minut. Potom ji odstavíme z plotny. Vajíčka rozšleháme a opatrně do nich vmícháme citronovou šťávu a zamícháme je do vývaru. Znovu polévku dáme vařit, ochutíme solí a bílým pepřem a těsně před varem odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept