Závitky z kančího masa s debrecínskou pečení a hráškem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky z kančího masa s debrecínskou pečení a hráškem
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 20910 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Cibule |
50 g | Debrecínská pečeně |
50 g | Hrášek |
6 plátek | Kančí kýta |
1 hrst | Libeček |
60 g | Máslo čerstvé |
20 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
8 ks | Pepř černý celý |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 37g |
---|---|
Cholesterol | 93,8mg |
Draslík | 742,1mg |
Vláknina | 30g |
Vitamín A | 317,7mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 15,8mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 27,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hrášek, Pepř černý celý, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Debrecínská pečeně, Kančí kýta, Libeček, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky z kančího masa s debrecínskou pečení a hráškem postup přípravy receptu:
1 | Plátky masa naklepeme a osolíme. Na části másla osmahneme na kostičky nakrájenou debrecínskou pečeni s hráškem, přidáme vejce, která necháme ztuhnout, osolíme a vmícháme nakrájený libeček. |
2 | Náplň rozdělíme na plátky masa, které svineme a převážeme nití. Opečeme na zbytku másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme celý pepř a dusíme do měkka. Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Povaříme, dosolíme dle chuti a přecedíme. |