Jednoduchý recept

Rýžová polévka se zakysanou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20911

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Rýže loupaná
0,5 polévková lžíce Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
3 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 481kJ
4% Sacharidy 14 g
4% Tuky 3 g
46% Sodík 911 mg
14% Bílkoviny 8 g

Rýžová polévka se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Dobře propláchnutou rýži zalijeme 1 litrem horkého hovězího vývaru, který dochutíme solí, přidáme pepř a necháme vařit 30 minut.

2

V polévkové míse si dobře rozmícháme žloutek se zakysanou smetanou a přilijeme horký vývar s rýží.

3

Polévku servírujeme s nadrobno nasekanou zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept