Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20914

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
100 g Klobása uzená
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
150 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 106 kcal
Kilojoule 444kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 208 mg
9% Bílkoviny 5 g

Kyselá zelná polévka postup přípravy receptu:

1

V kastrolu si na oleji usmažíme drobně nakrájenou cibuli, přisypeme hladkou mouku a umícháme světle hnědou jíšku, přidáme k ní sladkou papriku, krátce orestujeme, vložíme kyselé, nakládané zelí s bobkovým listem, opepříme, zalijeme vodou a vaříme 1/2 hodiny.

2

Před koncem vaření vložíme do polévky pokrájenou klobásu, přilijeme 0,5 dl láku ze zelí a povaříme 10 minut.

3

Dochutíme solí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept