Recept

Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2093

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová kýta
1 l Voda pitná
250 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 726kJ
2% Sacharidy 8 g
35% Tuky 26 g
21% Sodík 426 mg
61% Bílkoviny 35 g

Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Naklepané maso osolíme a opepříme.

2

Obalíme plátky ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která osolíme.

3

Vkládáme do hrnce s vroucí vodou. Zalijeme zavařenou zeleninou i s celým nálevem.

4

Na závěr na zeleninu v hrnci nalijeme zbytek vajec, osolíme, opepříme a posypeme bylinkami, dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept