Jednoduchý recept

Marinované vepřové masíčko

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2094
Kategorie: Maso

Ingredience

9 stroužek Česnek
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
2,5 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 429kJ
2% Sacharidy 5 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 305 mg
50% Bílkoviny 28 g

Marinované vepřové masíčko postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, jemně osolíme a naklepeme.

2

Smícháním surovin vytvoříme marinádu - z česneku, majoránky, oleje, mleté sladké papriky, pepře, maggi, solamylu, soli a vajec.

3

Vložíme do ní maso, přikryjeme alobalem a necháme den odležet.

4

Poté smažíme na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept