Jednoduchý recept

Piemontská obloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 20944
Kategorie: Oblohy

Ingredience

2 stroužek Česnek
200 g Hříbky čerstvé
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 954kJ
1% Sacharidy 5 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 66 mg
16% Bílkoviny 9 g

Piemontská obloha postup přípravy receptu:

1

Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na silné plátky. Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Do pekáčku vložíme plátky hub, na ně rovnoměrně poklademe proužky rajčat, přidáme máslo, pasírovaný česnek a posekanou petrželku. Nakonec

2

vše zasypeme strouhaným sýrem, osolíme a opepříme.

3

Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na maximum.

4

Obloha je vhodná k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept