Jednoduchý recept

Provensálská obloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20947

Ingredience

100 g Chléb pšeničný (bílý)
30 g Cibule
100 g Houby čerstvé
50 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Petržel kudrnka
1 špetka Provensálské koření
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 529kJ
5% Sacharidy 19 g
6% Tuky 4 g
12% Sodík 242 mg
8% Bílkoviny 4 g

Provensálská obloha postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přisypeme cibuli, prolisovaný česnek a na kousky potrhaný bílý chléb. Krátce orestujeme, zasypeme provensálským kořením, osolíme a opepříme.

2

Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a naplníme směsí z pánve.

3

Na talíři okolo rajčat pokládáme plátky hub, které jsme orestovali na másle. Vše ještě posypeme sekanou petrželkou.

4

Tato obloha je vhodná k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept