Jednoduchý recept

Rybí vývar s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20951
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
300 g Mořský ďas
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
200 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sůl mořská
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
21% Sacharidy 76 g
4% Tuky 3 g
57% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Rybí vývar s rýží postup přípravy receptu:

1

Očištěnou rybu vložíme do osolené vody, přidáme celou cibuli, bobkový list, pepř a pomalu vaříme 30 minut.

2

Vývar přecedíme do druhého hrnce, přidáme k němu dobře promytou rýži a vaříme 15 minut. Polévku dochutíme pepřem a několika kapkami octa. Uvařenou rybu vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru nebo rybu podáváme jako předkrm.

3

Polévku servírujeme s nadrobno nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept