Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20952

Ingredience

2 ks Celer - nať
1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 ks Mrkev kořen
300 g Okouník mořský
1 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
60 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sůl
1 l Voda pitná
1 dl Víno bílé
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
7% Sacharidy 27 g
36% Tuky 27 g
29% Sodík 577 mg
31% Bílkoviny 18 g

Mořská polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a naporcovanou rybu dáme vařit do osolené vody, uvaříme doměkka a vývar přecedíme do druhého hrnce. Přidáme k němu olivový olej, na kostičky pokrájenou cibuli, petržel, mrkev, nakrájenou petrželovou a celerovou nať, česnek a černý pepř. Zeleninu vaříme 15 minut, paoté k ní přidáme propranou rýži a vaříme dalších 20 minut.

2

Maso z uvařené ryby obereme a vložíme zpět do vývaru, necháme přejít varem, přilijeme 1 dl bílého vína a dochutíme citronovou šťávou podle chuti a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept