Polévka z ryb a s paprikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Polévka z ryb a s paprikou
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | zatka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 20953 |
Kategorie: | Polévky |
Ingredience
400 g | Bělice |
2 ks | Cibule |
400 g | Jeseter ruský |
1 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
6 ks | Paprika zelená |
5 ks | Rajčata |
1 polévková lžíce | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 60,0mg |
Draslík | 777,9mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 100,8mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jeseter ruský, Paprika zelená, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet kvasný lihový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Bělice nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Polévka z ryb a s paprikou postup přípravy receptu:
1 | Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme. |
2 | Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou. |
3 | Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky. |
4 | Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut. |
5 | Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí. |