Recept

Drůbeží játra s jablky na červeném víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20962

Ingredience

2 ks Jablka
500 g Játra drůbeží
1 polévková lžíce Mandle plátky
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tuk
8 krajíc Veka
50 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
12% Sacharidy 43 g
11% Tuky 8 g
14% Sodík 274 mg
49% Bílkoviny 28 g

Drůbeží játra s jablky na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá drůbeží játra nakrájíme na plátky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Na pánvi na tuku opečeme játra spolu s jablky, vše zalijeme červeným vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.

2

Při podávání pokrm posypeme plátky opražených mandlí. Ke každé porci podáváme nasucho opečené krajíčky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept