Recept

Telecí plátky plněné paštikou a žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20975

Ingredience

200 g Hrášek
1 špetka Kmín drcený
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Paštika drůbeží
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 086kJ
2% Sacharidy 8 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 283 mg
61% Bílkoviny 35 g

Telecí plátky plněné paštikou a žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Každý plátek masa potřeme paštikou a poklademe na plátky nakrájenými, na másle podušenými žampiony. Maso přeložíme a sepneme párátkem. Naplněné plátky opečeme na sádle, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Nakonec vsypeme hrášek a jen prohřejeme.

2

Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept