Obloha z Toulouse - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obloha z Toulouse
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 20980 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
10 g | Jíška instantní |
100 g | Kohoutí maso |
100 g | Lanýž |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
100 g | Telecí brzlík |
100 ml | Víno madeira |
600 ml | Vývar z hovězích kostí |
200 g | Žampiony čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 88,8mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kohoutí maso, Sůl, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Jíška instantní, Lanýž, Pepř černý mletý, Telecí brzlík, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Víno madeira nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Obloha z Toulouse postup přípravy receptu:
1 | Kohoutí maso a telecí brzlík nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky a lanýže na proužky. Vše vložíme do hrnce, podlijeme vývarem a madeirou, zasypeme jíškou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Vaříme odkryté a občasným promícháním kontrolujeme hustotu pokrmu. |
2 | Tato obloha je vhodná k nadívané drůbeži. |