Zdravý recept

Slepičí vývar s rýží krále Ludvíka Filipa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 20982

Ingredience

300 g Hovězí maso vařené
4 l Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Rýže loupaná
1500 g Slepice
1 špetka Sůl
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 977kJ
16% Sacharidy 57 g
11% Tuky 8 g
40% Sodík 791 mg
69% Bílkoviny 39 g

Slepičí vývar s rýží krále Ludvíka Filipa postup přípravy receptu:

1

Mladou slepici vložíme do většího hrnce, zalijeme hovězím vývarem, osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme asi 2 hodiny. Rýži uvaříme zvlášť až před koncem vaření slepice, aby zůstala teplá.

2

Slepici rozložíme na oválný talíř a kolem slepice upravíme rýži. Do oblohy kolem slepice přidáme hovězí maso se zeleninou, které nám zbylo z hovězího vývaru. Vývar z hrnce nalijeme do polévkových mís a spolu s obloženou slepicí podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept