Jednoduchý recept

Osvěžující bujón

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 20990
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

20 g Kerblík
50 g Locika salátová
5 g Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 g Telecí plec
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 664kJ
1% Sacharidy 2 g
6% Tuky 4 g
9% Sodík 180 mg
49% Bílkoviny 27 g

Osvěžující bujón postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme maso, zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Po 40 minutách přidáme lociku, kerblík a 1 lžičku okurkových jader. Osolíme a opepříme.

2

Hotový výrar přecedíme přes jemné sítko, sebereme tuk a servírujeme. Maso pokrájíme na malé kostičky a podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept