Zdravý recept

Studená dožínková polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20991

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet vinný
2 ks Okurky
0,5 kávová lžička Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 16 kcal
Kilojoule 67kJ
1% Sacharidy 3 g
0% Tuky 0 g
5% Sodík 109 mg
1% Bílkoviny 1 g

Studená dožínková polévka postup přípravy receptu:

1

Čerstvé okurky oloupeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy.

2

Přidáme k nim prolisované stroužky česneku, zalijeme vodou, osolíme a opepříme podle chuti. Promícháme a dochutíme vinným octem.

3

Tato vychlazená polévka je v horkém létě výborné osvěžení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept