Jednoduchý recept

Azu po tatarsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 210
Kategorie: Maso

Ingredience

1 g Bobkový list
350 g Cibule
750 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 g Okurky nakládané
1 g Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
30 g Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 178kJ
3% Sacharidy 11 g
24% Tuky 18 g
87% Sodík 2 g
33% Bílkoviny 19 g

Azu po tatarsku postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku.

2

Potom maso zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme bobkový list a dusíme.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme okurky nakrájené na nudličky.

4

Nakonec podle potřeby přisolíme a vše krátce podusíme.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept