Jednoduchý recept

Plněné kedlubny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2100
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 ks Kedlubna
250 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 283kJ
5% Sacharidy 18 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 235 mg
55% Bílkoviny 31 g

Plněné kedlubny postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a vydlabeme část dužiny ze středu, aby vznikl prostor pro náplň.

2

Kedlubny vložíme do zapékací misky, překryjeme alobalem a dáme předpéct.

3

Na pánvi orestujeme cibulku, přidáme kuřecí maso, které jsme nakrájeli na malé kousky, přidáme nakrájená rajčata, rajčatový protlak, prolisovaný česnek a vše dochutíme solí a pepřem.

4

Předpečené kedlubny plníme směsí a vrátíme je na pár minut do trouby.

5

Před koncem pečení je posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept