Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21003

Ingredience

200 g Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5 ks Nové koření celé
1 dl Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
10 ks Pepř černý celý
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Telecí plec
6 dl Voda pitná
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 407kJ
21% Sacharidy 74 g
48% Tuky 36 g
38% Sodík 769 mg
109% Bílkoviny 62 g

Tas - kebab postup přípravy receptu:

1

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme k ní na proužky pokrájené maso, osolíme, promícháme, přidáme ještě 2 dl vody a dusíme pod pokličkou.

2

Přibližně po 10 minutách maso poprášíme moukou a paprikou, přidáme rajčatový protlak, nové koření a pepř, vše důkladně promícháme, přilijeme 4 dl horké vody a dusíme do změknutí masa.

3

Před koncem vaření přilijeme k masu 1 dl bílého vína, dochutíme solí a necháme přejít varem.

4

Tas-kebab podáváme posypaný zelenou petrželkou.

Poznámka

Jako přílohu podáváme rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept