Jednoduchý recept

Telecí s cibulí a česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21012
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
20 ks Česnek
600 g Cibule
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
800 g Telecí plec
2 dl Víno bílé
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 681kJ
7% Sacharidy 25 g
50% Tuky 37 g
34% Sodík 685 mg
77% Bílkoviny 43 g

Telecí s cibulí a česnekem postup přípravy receptu:

1

Telecí maso pokrájíme na větší kusy, osolíme, vložíme do pekáče a přidáme k němu cibuli pokrájenou na čtvrtky, celé stroužky česneku, červenou pálivou a sladkou papriku, pepř, bobkový list, 2 dl bílého vína a 150 g másla.

2

Zalijeme vodou, aby maso bylo ponořené.

3

Pekáč s masem zakryjeme pokličkou a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme 3 hodiny při teplotě 180°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept