Recept

Vešalice - grilovaný telecí steak

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21014

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Koření Steak 7 pepřů
2 dl Olej olivový
2 ks Paprika zelená
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
600 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 945kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 7 g
29% Sodík 585 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vešalice - grilovaný telecí steak postup přípravy receptu:

1

Telecí maso omyjeme, odblaníme, odstraníme z něj šlachy a nakrájíme ho silnější steaky.

2

Maso naklepeme, osolíme, položíme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet na chladném místě minimálně 1 hodinu.

3

Před grilováním maso z mísy vyjmeme, okořeníme steakovým kořením a v průběhu grilování maso potíráme olejem.

4

Grilujeme dozlatova.

5

Servírujeme s cibulí pokrájenou na kolečka, paprikou a rajčetem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept