Recept

Karbanátky z telecího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 80 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21018

Ingredience

1 ks Cibule
1 dl Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř bílý celý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí maso mleté
1 ks Vejce slepičí
75 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 405kJ
7% Sacharidy 26 g
15% Tuky 11 g
16% Sodík 319 mg
54% Bílkoviny 31 g

Karbanátky z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Do mletého telecího masa přidáme jemně pokrájenou cibuli,

2

namočenou bílou veku v mléce, vejce, sůl, pepř,

3

drobně pokrájenou zelenou petrželku.

4

Vše dobře promícháme a necháme v chladu 1 hodinu odležet.

5

Vytvarované karbanátky obalíme v hladké mouce a usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept