Recept

Makedonské čevapčiči se skopovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21022

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Skopová plec
1 polévková lžíce Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 838kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
29% Sodík 589 mg
87% Bílkoviny 49 g

Makedonské čevapčiči se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Hovězí a skopové maso pomeleme na masovém mlýnku, důkladně je spolu promícháme a necháme odležet několik hodin v chladničce.

2

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme k odpočinutému masu, ještě přidáme nadrobno nasekaný česnek, sůl a pepř.

3

Vše dobře promícháme a necháme odležet asi 1/2 hodiny.

4

Z masa si utvoříme malé válečky 10 cm dlouhé a 2 cm silné, které grilujeme na grilu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.

Poznámka

Makedonské čevabčiči podáváme s lipinjou (domácí chlebové placky).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept