Jednoduchý recept

Hovězí dalmatské maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 21024

Ingredience

1 ks Citrony
600 g Hovězí maso zadní
2 dl Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 126kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 13 g
20% Sodík 405 mg
61% Bílkoviny 34 g

Hovězí dalmatské maso postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso pokrájíme na plátky, které obalíme v hladké mouce a v rozpáleném oleji je po obou stranách dozlatova osmažíme.

2

Posypeme je solí, pepřem, pokrájeným česnekem a drobně nasekanou petrželkou.

3

Přidáme nastrouhanou kůru z jednoho citronu, zalijeme hovězím vývarem, maso musí být ponořené.

4

Promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme do změknutí minimálně 1,5 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept