Jednoduchý recept

Zavářka s rajským protlakem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21034

Ingredience

1 špetka Cukr moučkový
20 g Máslo čerstvé
100 ml Protlak rajčatový
100 ml Smetana 12% (konzumní)
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
700 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 530kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 25 mg
8% Bílkoviny 5 g

Zavářka s rajským protlakem postup přípravy receptu:

1

Rajský protlak smícháme se smetanou, ochutíme špetkou cukru a přidáme vejce se žloutky. Dobře promícháme a nalijeme do máslem vymazaných formiček. Vaříme ve vodní lázni 15 minut.

2

Vychladlou zavářku nakrájíme nebo nastrouháme na různé tvary a zavaříme ve vroucí vodě jednu minutu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept