Jednoduchý recept

Vývar s kuřecími křidélky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21037

Ingredience

100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
8 ks Kuřecí křídla
120 g Kuřecí maso vařené
25 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže dušená
20 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
33% Sodík 654 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vývar s kuřecími křidélky postup přípravy receptu:

1

Kuřecí křidélka vykostíme, naplníme kuřecí kaší a zašijeme.

2

Kuřecí kaši připravíme tak, že vařené kuřecí maso rozemeleme, přidáme sůl, pepř, mléko, strouhanku a vejce. Vše dobře promícháme.

3

Kuřecí vývar přivedeme k varu, vložíme do něj plněná křidélka a vaříme aspoň 30 minut.

4

Do talíře vkládáme jedno křidélko, dvě lžíce vařené rýže a jednu lžíci nakládaného hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept