Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 21038

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
200 g Ječné kroupy
2 ks Karotka
2 ks Petržel - nať
500 g Skopová krkovička
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 932kJ
5% Sacharidy 19 g
17% Tuky 12 g
8% Sodík 154 mg
17% Bílkoviny 10 g

Tetina polévka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme skopovou krkovičku, osolíme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme celkem asi dvě hodiny. Asi po hodině přidáme do vývaru kroupy, karotku, řapíkatý celer, cibuli, bobkový list a část petrželové nati.

2

Po uvaření vývar scedíme, maso obereme od kosti, nakrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Zpátky vrátíme i kroupy a pokrájenou karotku. Posypeme posekanou petrželovou natí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept