Jednoduchý recept

Vývar se zeleninou a hráškem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21039
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

200 g Brukev řepka
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr moučkový
2 l Hovězí vývar základní
120 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
300 g Karotka
80 g Máslo čerstvé
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 938kJ
6% Sacharidy 22 g
15% Tuky 11 g
56% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Vývar se zeleninou a hráškem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo a přisypeme k němu zeleninu pokrájenou na kostičky. Ze zeleniny použijeme karotku, brukev, pórek, řapíkatý celer a cibuli. Promícháme, osolíme, přidáme lžičku cukru a necháme podusit. Jakmile zelenina pustí vodu, zalijeme vývarem a povaříme půl hodiny. Na každou porci přidáme do talíře lžíci hrášku a zalijeme vývarem se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept