Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21049
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Jehněčí kýta
1,5 dl Olej olivový
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 778kJ
1% Sacharidy 3 g
80% Tuky 60 g
15% Sodík 304 mg
49% Bílkoviny 28 g

Kebab z jehněčí kýty postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso z kýty nakrájíme na menší kousky, které dáme do mísy.

2

Maso opepříme, osolíme, navrch dáme pokrájenou cibuli, přelijeme

3

1,5 dl olivovým olejem a necháme uležet skoro 1 hodinu v chladu.

4

Naložené maso bez cibule napícháme na jehly a grilujeme na roštu.

5

Během grilování maso potíráme olejem z marinády.

6

Hotový kebab podáváme posypaný sladkou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept