Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21055

Ingredience

500 g Jehněčí kýta
1 polévková lžíce Máta
2 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 975kJ
0% Sacharidy 1 g
92% Tuky 69 g
29% Sodík 577 mg
41% Bílkoviny 23 g

Šašlik v marinádě postup přípravy receptu:

1

Připravíme si marinádu:

2

Do mísy dáme olivový olej, nadrobno pokrájenou petrželovou nať a mátu, sůl, pepř a vše dobře promícháme.

3

Jehněčí maso nakrájíme na větší kostky, naložíme do marinády a dáme na 3 hodiny do chladničky.

4

Po třech hodinách maso z marinády vyjmeme, napícháme na jehly a grilujeme na roštu přibližně 20 minut.

5

Během grilování maso na jehlách otáčíme a potíráme marinádou.

Poznámka

V době přípravy není započítáno marinování cca 3 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept