Zdravý recept

Vývar s těstovinami a hráškem

  • Francie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vývar s těstovinami a hráškem 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21063
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

100 g Celer bulvový
2 l Hovězí vývar základní
160 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
100 g Mrkev kořen
100 g Petržel kořen
50 g Pórek
200 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 616kJ
7% Sacharidy 25 g
39% Tuky 30 g
36% Sodík 728 mg
17% Bílkoviny 10 g
Vývar s těstovinami a hráškem

Vývar s těstovinami a hráškem postup přípravy receptu:

1

Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka, zalijeme trochou vývaru, povaříme 20 minut. Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Nejlépe se hodí vlasové nudle nebo hvězdičky, děti milují písmenka.

2

Základní vývar ohřejeme.

3

Do talíře dáme vždy jednu lžíci těstovin, jednu lžíci vařené zeleniny a lžíci hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept