Jednoduchý recept

Vývar á la Flamarion

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 21066
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 l Hovězí vývar základní
160 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
100 g Sýr Ementál (Primátor)
200 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 753kJ
6% Sacharidy 22 g
6% Tuky 4 g
36% Sodík 710 mg
22% Bílkoviny 12 g

Vývar á la Flamarion postup přípravy receptu:

1

Základní vývar ohřejeme. Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

2

Sýr nastrouháme na jemném struhadle a dáme na dezertní talířek.

3

Do talíře dáme lžíci těstovin, lžíci hrášku a zalijeme horkým vývarem. Sýr podáváme na talířku zvlášť a každý strávník si přidá množství sýra podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept