Jednoduchý recept

Vývar s hovězím morkem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 21067
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
120 g Locika salátová
120 g Morek
100 g Sýr Ementál (Primátor)
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 402kJ
4% Sacharidy 16 g
33% Tuky 25 g
52% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Vývar s hovězím morkem postup přípravy receptu:

1

Vývar z kostí přivedeme k varu. Lociky pokrájíme nadrobno a vložíme do vývaru. Povaříme 10 minut.

2

Morek z kostí nakrájíme na kolečka a posypeme strouhaným sýrem.

3

Bílý chléb nebo veku nakrájíme na proužky a na pánvi opražíme.

4

Do talíře vložíme 2 až 3 kolečka morku se sýrem, zalijeme horkým vývarem s locikou a posypeme několika proužky opraženého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept