Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2108

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
600 g Jablka
200 g Jogurt bílý
250 g Jáhly - loupané proso
1 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 261kJ
43% Sacharidy 153 g
16% Tuky 12 g
9% Sodík 172 mg
32% Bílkoviny 18 g

Ovocné jáhly postup přípravy receptu:

1

Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme se solí a lžící oleje, necháme je vychladnout.

2

Nakrájená jablka na kousky podusíme s trochou vody a cukru a necháme vychladnout.

3

Smícháme jáhly, jablka, jogurt s trochou skořice a osladíme medem.

4

Dáme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept