Jednoduchý recept

Vývar s koroptví zavářkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21080

Ingredience

25 ml Bešamel
2 l Hovězí vývar základní
60 g Koroptev
30 g Lanýž
1 špetka Muškátový oříšek
25 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
150 ml Víno červené
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 417kJ
1% Sacharidy 3 g
5% Tuky 4 g
36% Sodík 715 mg
17% Bílkoviny 10 g

Vývar s koroptví zavářkou postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme koroptví maso, které pomeleme ve strojku, 2 lžíce bešamelu, smetanu, špetku soli, špetku muškátového oříšku, vejce a dva žloutky. Zavářku dáme do vymazané formičky a uvaříme ve vodní lázni 15 minut. Hotovou zavářku nakrájíme na kolečka.

2

Do malého kastrůlku nalijeme víno, přisypeme žampióny a lanýže, které jsme nakrájeli na proužky a povaříme 3 minuty.

3

Do talíře vložíme lžíci zavářky, lžíci hub a zalijeme horkým vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept