Jednoduchý recept

Skopové maso s kroupami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21083

Ingredience

250 g Ječné kroupy
800 g Skopová plec
100 g Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 949 kcal
Kilojoule 3 969kJ
14% Sacharidy 49 g
96% Tuky 72 g
25% Sodík 503 mg
47% Bílkoviny 27 g

Skopové maso s kroupami postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na menší kostky, dáme je na rozehřáté sádlo, osolíme, zalijeme 6 dl teplé vody a dusíme 15 minut.

2

V druhém hrnci si uvaříme ve slané vodě kroupy. Uvařené kroupy slijeme a přidáme k masu a spolu dusíme do doby, až bude maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept