Jednoduchý recept

Vepřové maso s ovčím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21092

Ingredience

80 g Sádlo škvařené
300 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 polévková lžíce Sůl
800 g Vepřové maso libové
20 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 993 kcal
Kilojoule 4 156kJ
3% Sacharidy 10 g
106% Tuky 80 g
25% Sodík 494 mg
102% Bílkoviny 57 g

Vepřové maso s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Libové vepřové maso nakrájíme na menší kousky.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso, osolíme a restujeme ze všech stran. Hotové opečené maso má zlatou kůrku.

3

K masu přidáme rozetřený česnek a rozdrobený ovčí (balkánský) sýr.

4

Směs promícháváme tak dlouho, pokud se sýr neroztaví. Ještě dochutíme solí.

5

Servírujeme s kukuřičnou kaší a nakládanou sladkokyselou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept