Recept

Kuře dušené s kajmakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21099

Ingredience

400 g Kajmak
1,2 kg Kuře
1,5 dl Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Sůl
1,5 l Voda pitná
5 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 783 kcal
Kilojoule 3 276kJ
2% Sacharidy 9 g
65% Tuky 49 g
61% Sodík 1 g
129% Bílkoviny 72 g

Kuře dušené s kajmakem postup přípravy receptu:

1

Celé omyté a vykuchané kuře dáme vařit do osolené vody. Vaříme přibližně 1 hodinu doměkka.

2

Kuře z vody vyjmeme, naporcujeme a vložíme do druhého hrnce, ve kterém jsme rozehřáli kajmak s mlékem a utřeným česnekem se solí (1/2 lžičky soli). Promícháme a dusíme pod pokličkou 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept