Jednoduchý recept

Vývar se žloutky a smetanou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21103

Ingredience

30 g Pažitka
50 ml Smetana 12% (konzumní)
8 ks Vaječný žloutek slepičí
200 g Veka
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 985kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
40% Sodík 797 mg
18% Bílkoviny 10 g

Vývar se žloutky a smetanou postup přípravy receptu:

1

Do vlažného vývaru vmícháme smetanu a za občasného promíchání velmi pozvolna přivedeme k varu. Nevaříme, jen hodně ohřejeme.

2

Do každého talíře vložíme jeden žloutek, zalijeme horkým vývarem a podáváme s opečenými plátky veky. Na talíři ještě posypeme sekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept