Jednoduchý recept

Vývar s drůbežími knedlíčky a morkem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21107

Ingredience

25 ml Bešamel
60 g Kuřecí prsa
80 g Morek
1 špetka Muškátový oříšek
25 ml Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
45% Sodík 909 mg
24% Bílkoviny 14 g

Vývar s drůbežími knedlíčky a morkem postup přípravy receptu:

1

Kuřeci maso umeleme ve strojku, přidáme smetanu, bešamel, vejce a žloutky. Ochutíme špetkou mletého muškátového oříšku, vše promícháme na řidší těsto.

2

Vyndáme morek z kostí a nakrájíme ho na kolečka.

3

Vývar přivedeme k varu, lžičkou z těsta vykrajujeme knedlíčky a zavařujeme přímo ve vývaru asi dvě minuty.

4

Do talíře vložíme 3 až 4 kolečka morku a zalijeme horkým vývarem s několika knedlíčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept