Recept

Zaječí guláš se zakysanou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21122

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
100 g Vepřový bok uzený
3 dl Voda pitná
700 g Zaječí maso
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 398kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
47% Sodík 942 mg
75% Bílkoviny 42 g

Zaječí guláš se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno.

2

V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme uzený bůček pokrájený na kostky a rozpustíme ho. Přidáme cibuli, kterou s bůčkem restujeme dozlatova.

3

Poprášíme paprikou, přidáme zaječí maso pokrájené na kousky, rajčatový protlak, osolíme a zalijeme vodou. Dusíme pod pokličkou až do změknutí masa.

4

Když je maso měkké, hrnec odstavíme a do guláše přimícháme zakysanou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept