Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21136

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Máslo čerstvé
0,5 dl Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
1 polévková lžíce Sůl
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 607kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
28% Sodík 567 mg
82% Bílkoviny 46 g

Srnčí masové placky postup přípravy receptu:

1

Srnčí kýtu omyjeme, osušíme a celou polijeme rozpuštěným máslem (70g) a dáme ji do chladničky odležet na 24 hodin.

2

Maso si pokrájíme a rozsekáme na malé kousky a dáme do mísy.

3

Přidáme k němu drobně nakrájenou cibuli, česnek, osolíme, opepříme, dobře promícháme rukou.

4

Vytvarujeme si ze směsi placky vysoké 1 cm o průměru 5 - 6 cm.

5

Na pánvi si rozpustíme máslo s olejem a placky orestujeme z každé strany do zlatohněda.

6

Do výpeku po plackách přimícháme papriku, špetku soli a odstavíme.

7

Hotové placky klademe na talíř a přelijeme výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept