Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21140

Ingredience

jelení steaky
800 g Jelení hřbet
1 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Sůl
bylinkové máslo
1 ks Citrony
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Kapary
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
21% Sodík 415 mg
111% Bílkoviny 62 g

Jelení steak s kapary postup přípravy receptu:

1

Připravíme si bylinkové máslo - do misky dáme sůl, máslo, hořčici, drobně pokrájenou petrželku, rozkrojené kapary a šťávu z jednoho citronu. Vše dobře promícháme a utřeme dohladka. Máslo dáme do formičky a necháme ztuhnout v chladničce.

2

Jelení hřbet omyjeme, odblaníme a nakrájíme menší, slabší plátky

3

- steaky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Grilujeme na roštu a stále je potíráme olejem. Ugrilované jelení steaky mají zlatou barvu.

4

Poklademe je na talíř a na každý plátek masa položíme kousek bylinkového másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept