Jednoduchý recept

Fazolovo-zeleninový hrnec

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 21151

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
100 g Fazole bílé
1500 ml Hovězí vývar základní
2 ks Mrkev kořen
6 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
4 ks Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
50 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 052kJ
16% Sacharidy 59 g
22% Tuky 16 g
61% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Fazolovo-zeleninový hrnec postup přípravy receptu:

1

Fazole propláchneme a uvaříme doměkka.

2

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupané, na kolečka nakrájené brambory a zeleninu. Vše zalijeme vývarem a vaříme doměkka.

3

Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a spolu s vařenými fazolemi a česnekem utřeným se solí vmícháme do zeleninové směsi.

4

Nakonec přisypeme nasekanou petrželku a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept