Recept

Plněné žampiony zapečené v anglické slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 21155

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
150 g Kuřecí maso grilované
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
8 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 777kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 22 g
23% Sodík 456 mg
56% Bílkoviny 32 g

Plněné žampiony zapečené v anglické slanině postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme, nožky odstraníme a vnitřní okraje kloboučků seřízneme, aby vznikl prostor pro plnění.

2

Odřezané části hub nakrájíme nadrobno a smícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a paprikou. Směs krátce podusíme a necháme vychladnout.

3

Potom do směsi přimícháme nakrájené maso, očištěný, nadrobno nakrájený pórek, smetanu, hořčici, sůl a pepř.

4

Směsí naplníme připravené žampiony, obalíme je plátky slaniny a upevníme párátkem.

5

Houby urovnáme do zapékací mísy a zapékáme asi 10 minut ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept