Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 225 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21165
Kategorie: Maso

Ingredience

marináda
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 dl Víno bílé
2,8 l Voda pitná
Papazjanije
1 ks Bobkový list
600 g Brambory
0,5 ks Celer bulvový
8 ks Česnek
2 ks Cibule
2 ks Feferony
1 kg Hovězí maso přední
2 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Pepř 4 barev
1 ks Petržel kořen
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 992kJ
9% Sacharidy 31 g
204% Tuky 153 g
20% Sodík 401 mg
84% Bílkoviny 48 g

Papazjanije postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na větší kousky, které osolíme a opepříme.

2

Všechnu očištěnou a omytou kořenovou zeleninu (brambory, mrkev, petržel, celer, cibule) pokrájíme na silnější kolečka a dáme do mísy.

3

Feferonku posekanou nadrobno, očištěné celé stroužky česneku a drobně pokrájenou petrželovou nať přidáme do mísy k zelenině a vše promícháme.

4

Do druhé mísy připravíme marinádu z vody, vína, octa, rajčatového protlaku, sladké papriky a mouky.

5

Do zapékací mísy dáme vrstvu zeleniny, na ni poskládáme maso, zase vrstvu zeleniny, pak znovu maso a nakonec vrstvu zeleniny.

6

Vše přelijeme marinádou, zakryjeme pokličkou a dusíme v troubě při 180°C skoro 3 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept