Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21166
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kg Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
500 g Telecí maso přední
500 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 184kJ
3% Sacharidy 13 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 251 mg
48% Bílkoviny 27 g

Makedonský čevab postup přípravy receptu:

1

Omyté maso pokrájíme na kousky a umeleme na masovém mlýnku a dáme do mísy.

2

Všechnu zeleninu (cibuli, papriky, rajčata) pokrájíme na malé kousky a přidáme k pomletému masu.

3

Směs osolíme, opepříme, přidáme olej, mletou papriku a dobře propracujeme.

4

Ze směsi si vytvoříme bochník, který zabalíme do alobalu a položíme na pekáč.

5

Troubu předem vyhřejeme a bochník s masem pečeme při 175°C 1 hodinu.

Poznámka

Nakrájené porce makedonského čevapu chutnají s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept