Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 21169
Kategorie: Ostatní

Ingredience

3 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
1 kávová lžička Kari koření
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
12% Sacharidy 44 g
20% Tuky 15 g
7% Sodík 139 mg
21% Bílkoviny 12 g

Tataráček z hub postup přípravy receptu:

1

Očištěné houby nahrubo umeleme, vložíme do kastrolu s částí oleje a dusíme asi 20 minut. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.

2

Do vzniklé kaše přidáme rajčatový protlak, worcester, kari koření, mletou papriku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.

3

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu s 2 rozetřenými stroužky česneku a 1 vejcem vmícháme do tataráku.

4

Krajíce chleba opečeme na zbylém oleji, potřeme česnekem a poklademe připraveným tataráčkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept